For Børn

2. pris ved

”DM i Børnetrylleri” 2013

Børneunderholdning

- Lad børnene opleve en rigtig tryllekunster!


En sjov, underholdende og fængslende magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og morer sig.


Børnene vil opleve en forestilling, der er baseret på trylleri, som er pakket ind i små historier, og forestillingen indeholder også sjove og uventede indslag og påfund.


Alle børnene får mulighed for at deltage aktivt i forestillingen – enten fra salen eller som assistenter på scenen. Og naturligvis tror børnene, at de har luret tryllekunstneren i nogen af trickene; men alligevel er der lige et "ekstra twist" i disse tricks, så der kommer et godt grin ud af det i slutningen!


For at skabe de rigtige rammer for showet/forestillingen står der på scenen spændende rekvisitter og farverige dekorationer, som sætter børnene (og de voksne) i den helt rette magiske stemning og tager dem med ind i en mystisk og fortryllet verden – en verden, hvor uforklarlige ting sker!


Forestillingen kan også tilpasses, så den egner sig for både børn og voksne - så det bliver en familieforestilling, hvor der også er noget for forældrene.


__________________________________________________________


Trylleri for børn - Shows for voksne - Familieshows - Walk around trylleri - Varietéakt til musik - Ballonfigurer - børneunderholdning


Kontakt tlf.: +45  60 81 17 90