For Børn

Jørgen Fevre

Tryllekunstner - trylleri - magi - underholdning for alle!

Børneunderholdning

 

- Lad børnene opleve en rigtig tryllekunster!

 

 

En sjov, underholdende og fængslende magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og morer sig.

 

 

 

Børnene vil opleve en forestilling, der er baseret på trylleri, som er pakket ind i små historier, og forestillingen indeholder også sjove og uventede indslag og påfund.

 

Alle børnene får mulighed for at deltage aktivt i forestillingen – enten fra salen eller som assistenter på scenen. Og naturligvis tror børnene, at de har luret tryllekunstneren i nogen af trickene; men alligevel er der lige et "ekstra twist" i disse tricks, så der kommer et godt grin ud af det i slutningen!

 

For at skabe de rigtige rammer for showet/forestillingen står der på scenen spændende rekvisitter og farverige dekorationer, som sætter børnene (og de voksne) i den helt rette magiske stemning og tager dem med ind i en mystisk og fortryllet verden – en verden, hvor uforklarlige ting sker!

 

Forestillingen kan også tilpasses, så den egner sig for både børn og voksne

– så det bliver en familieforestilling, hvor der også er noget for forældrene.

 

Trylleri for børn - Shows for voksne - Familieshows - Walk around trylleri - Varietéakt til musik - Ballonfigurer - børneunderholdning

 

Kontakt tlf.: +45 60 81 17 90 / +45 75 56 16 86